FATFREEZING
Överflödigt fett på magen, lår eller höft är något som många människor vill bli av med. Tidigare har endast fettsugning varit lösningen på detta problem, men inte nu längre. Fatfreezing är en icke-invasiv och skonsam behandlingsform som effektivt kan minska upp till 25% av fettdepåerna på endast en behandling!

VAD ÄR FATFREEZING?

FatFreezing är en behandlingsmetod som använder sig av ett eller flera handstycken som suger in fettvävnad, kyler ner det till cirka 10 grader och förstör fettcellerna. Fettceller är känsliga och tål därför inte den sortens behandling. De förstörda fettcellerna transporteras bort av kroppens egna metabolism, och används därefter som energi åt kroppen.

Torso and Leg shot of a physically fit you woman

Fatfreezing är en effektiv procedur som ger resultat på lång sikt. Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren, optimalt resultat kan man se efter cirka 3-4 månader. En rekommenderad kur är 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum, och varje behandling tar cirka 60 min.

Det unika med Coolshaping som vi på lala kliniken använder är att den har 2 handenheter, vilket gör att man kan behandla 2 områden samtidigt.

Translate »