YTLIGA BLODKÄRL
Det finns många människor som vill ta bort oönskade ytliga kärl på ben och ansikte. Många har provat andra metoder på marknaden och blivit missnöjda. Med hjälp denna nya teknik i Sverige får du i de flesta fall omedelbara och bestående resultat av behandlingen med thermokoagulering.

Utrustningen som vi arbetar med heter EVRF. Det är en mångsidig utrustning som arbetar både med nål (för ytliga blodkärl) och en kateter (som eliminerar åderbråck). EVRF är storasyster till den välkända utrustningen veinwave även kallad för TC3000.

veinwave

BEHANDLINGEN

Thermokoagulering är en icke invasiv behandling. Nålarna är isolerade med en mikro mantel för att inte orsaka skada på omgivande vävnad. Effekten av behandlingen är omedelbar, man kan se venerna försvinna på en gång. Vissa patienter får inte ens några synbara märken efter behandlingen, förutom att venerna är borta. Vissa med mer känslig hud kan får en mindre rodnad på behandlingsområdet som försvinner efter några dagar eller timmar.

Känslan under behandlingen brukar jämföras med ett varmt nålstick.. Men för de flesta patienter så är behandlingen behaglig, speciellt i jämförelse med vissa laserbehandlingar.

Omedelbart efter behandlingen kan patienten återgå till normala aktiviteter. Man ska undvika solljus några dagar, eller använda hög solskyddsfaktor. Efter några dagar kan små skorpor bildas, som liknar rivsår, detta är normalt och brukar försvinna av sig själv. Man bör vänta med en eventuell andra behandling i 6 veckor, för då kan terapeuten med säkerhet se vad som som finns kvar att behandla. När ett kärl en gång blivit behandlat så kan den inte komma tillbaka! Man ska inte göra en Thermokoaguleringsbehandling på hud med brun utan sol produkter.

EVRF BEHANDLAR:

Ansiktsvener
Rosacea
Vener på ben
Blemmor
Spindelvener
Translate »