LÄKARMOTTAGNING
På Strand Med Clinic erbjuder vi Läkarmottagning med inriktning mot allmänmedicin, ortopedi, hudsjukdomar och ÖNH. På kliniken arbetar specialistläkare med erfarenhet inom dessa områden.

Vi hjälper dig vidare med dina receptbehov samt kontakt via remiss till specialister. Ett enkelt läkarbesök kostar 200-500:-

Vi ta ej emot Drop in, tidsbokning gäller. Boka tid här
För akutvård kontakta oss på telefon 0722 51 34 77 så får du en tid samma daf.

doctor

VI ERBJUDER:

Akutvård
Infektion i luftvägar: Du kan uppleva torrhosta eller hosta med slem av olika nyanser. Även sväljobehag med eller utan feber. Boka tid för videokonsultation eller kom in på lättakuten.

Urinvägsinfektion: Vid infektion i urinvägarna upplever du sveda nära du kissar och ibland värk i magen. Har du symtom på det under ett par dygn med eller utan feber besöker du oss för prov och behandling.

Öron: Öronvärk, feber, allmänpåverkan eller vätska från örat. Här är du välkommen in för undersökning och kontroll. Du får eventuellt råd och behandling av en av våra tjänstgörande läkare.

Sårskador: Vi utför kirurgiska åtgärder för mindre sårskador på barn och vuxna. Har du stukat ett led eller ramlat och gjort illa dig kan du även vända dig hit för undersökning.

Halsfluss: Halsont, svårt att svälja och trötthet med feber omkring 39-40 grader. När du upplever dessa symtom under 2-3 dygn kan du besöka lättakuten för undersökning och behandling.

Allergiska reaktioner: Ibland kan du uppleva klåda och svullnad med hudutslag någonstans på kroppen. Det kan även innefatta luftvägarna och resultera i andningssvårigheter med livshotande konsekvenser.

Hälso/läkarintyg
Vi hjälper dig med intyg av olika typer:

Yrkesutbildning
Körkort 500:-
Uppbåd & arbetsliv
Utlandsstudier 800:-
Translate »