FILORGA MESOTERAPI
Ålder, solexponering och andra yttre faktorer påverkar hudens åldrande. Det ämne som bevarar hudens ungdomliga utseende är hyaluronsyra, som minskar i kroppen när vi åldras. Förlusten av hyaluronsyra gör att huden tappar sin elastcitet, normala hudton och styrka vilket skapar rynkor.

Mesoterapi med NCTF Vitamincocktail minskar dessa ålderstecknen och återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen. Även vävnad repareras genom att man påverkar den cellulära spridningen samt förbättrar blodcirkulationen. Med denna produkt kan huden binda upp till 30 gånger av sin volym i vatten.

filorgatjej2

METOD

För att på bästa sätt kunna slussa in NCTF använder vi oss av mesoterapi teknik, dvs multipla mikro-injektioner i huden. Denna metod är relativt smärtfri, snabb och ger dig optimal effekt av NCTF.

INNEHÅLL

Filorga NCTF är en unik vitamincocktail som stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck. Till skillnad från andra skinboosters på marknaden innehåller NCTF Hyaluronsyra + vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror.

BEVISAD EFFEKT

+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

Translate »